Een nieuwe softwaretoepassing, speciaal ontworpen voor gezinnen.

Administratie Beleggen Inboedel Digitale kluis Gezinsagenda Adresboek Fotoalbums E-mail

Iedereen krijgt steeds meer digitale informatie: van e-mail tot foto's, van bankafschriften tot agenda. Het unieke aan Family+Friends is dat het allerlei software toepassingen combineert in één eenvoudige omgeving en je helpt om alle digitale informatie te bewaren, te ordenen en te delen met gezinsleden of vrienden.

Family+Friends is aan de ene kant gericht op de financiën en bezittingen van het huishouden. Het geeft overzicht en inzicht in wat je bezit, waaraan je jouw geld uitgeeft en hoe je spaarrekeningen en beleggingen renderen. Het biedt ook een digitale kluis als een archief voor belangrijke documenten zoals garantiebewijzen, aankoopbewijzen of verzekeringspolissen. Voor je eigen inzicht maar ook dat van je partner!

Aan de andere kant heeft Family+Friends de mooiste online fotoalbums en laat je deze eenvoudig delen met familie en vrienden. Alsof dat nog niet genoeg is, beschikt u ook nog over een gezinsagenda, een uitgebreid adresboek en een zeer uitgebreid e-mail programma.

Veilig via het internet

Family+Friends werkt volledig via het internet. Al je gegevens worden op een centrale plaats bewaard en zijn goed beveiligd. Er worden regelmatig back-ups gemaakt. Je hoeft geen nieuwe software op je PC te installeren om altijd en overal via het internet je gegevens te kunnen benaderen. Je kunt een onbeperkte historie van je gegevens vasthouden. Je hebt met andere woorden een beveiligd digitaal privé archief waar je geen omkijken naar hebt.

Zijn mijn gegevens wel veilig?

Zeker. Veiligheid en privacy zijn topprioriteiten voor Family+Friends. Heb je vragen over de bescherming van je gegevens lees dan meer over de privacy-maatregelen die Family+Friends heeft getroffen.

Bekijke een korte demo
Bekijk een korte demo